Meteen naar de inhoud
Aquabeads Kerst
Home » Aquabeads Kerst Hobbykits met Kerst Patronen

Aquabeads Kerst Hobbykits met Kerst Patronen

  • 5 min read

Aquabeads heeft een aantal gezellige Aquabeads kerst patronen van kerstfiguren in de collectie. Gelukkig maar want voor je het weet is het (eerst) Sinterklaas én (dan) Kerst. Zo kun je samen je creatief voorbereiden op het versieren van de kerstboom en het invullen van de adventskalender vanaf 1 december. En tja, je kunt beter te vroeg dan te laat beginnen 😉

Aquabeads is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf 4 jaar. Naast de twee adventkalender hobbypakketten met verschillende kerst patronen kun je onderaan het artikel nog meer kerst patronen vinden.

> Wil je meer weten over Aquabeads?

Alvast heel veel knutselplezier!

Aquabeads Kerst
Aquabeads Kerst Adventskalender

Aquabeads Kerst Adventskalender

Alle Aquabeads patronen kunnen worden opgehangen in de boom. Bevestig het lusje door het ontwerp voordat je het een half uurtje laat drogen en ze zijn klaar om tussen de dennennaalden te stralen. De set bevat de bodemplaatjes, een sfeervolle winterachtergrond, spuitflesje en houdertjes voor de staande figuren.

Video van Blue Girlpower – De Adventskalender maken

Als Amazon.nl Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.


Kerst Achtergrond van winter op de boerderij
Aquabeads Winterboerderij – Kerst

Aquabeads Winterboerderij

24 verrassende creaties kun je maken met deze winterse boerderij van Aquabeads. Er zijn standaardjes meegeleverd, een waterflesje met sproeier en bodemplaatjes om de patronen op te maken. De gezellige achtergrond met winterlandschap en kerstboom maakt het af. Onder de achtergrond kun je het winterse sneeuwdek leggen met vijver zodat de figuren, losse kerstbomen en hekjes ook écht in de sneeuw kunnen staan. Heel leuk gedaan!

Als Amazon.nl Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Aquabeads Kerst Patronen

Aquabeads heeft Kerst Patronen waarmee je 25 dagen lang een nieuwe creatie kunt maken. Zo tel je vanaf 1 december creatief af naar de komende kerst! Ook heb ik wat losse Aquabeads kerst patronen eronder gezet. Omdat het allemaal losse figuurtjes zijn maakt het niet uit wat en hoeveel je er op een dag maakt. Have fun!

Klik op de afbeeldingen voor het Aquabeads Patroon

Aquabeads Kerst Patroon1
Kerst Patroon adventskalender 4
Sneeuwman Aquabeads kerst 7
Kerst Patroon 2e dag
Speculaas Koekje Aquabeads Kerst Patroon 5
Cupcake dag 8 patroon
Kerstbal patroon 10
Sneeuwvlokje dag 3 kerst patroon
Kerstbel kerstpatroon Aquabeads
Handschoen kerst patroon Aquabeads advent

En meer. Check alle 25 patronen t/m kerst voor een volle december adventkalender!

Geen gedoe met downloaden en printen?

De volgende patroonvellenset van Aquabeads heeft 10 dubbelzijdige patroonvellen met 100 verschillende ontwerpen om je creatieve inspiratie te geven voor meer creaties.

Als Bol.com Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Ik wens je alvast een fijne creatieve kerst met of zonder Aquabeads! Wanneer je ook aan het knutselen gaat en wat je ook maakt; geniet ervan. PakketGeluk, het begint klein.

Anderen bekeken ook:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *