Meteen naar de inhoud
Home » Cadeau en Kado

Cadeau en Kado

Cadeau & Kado | Cadeaus van PakketGeluk

Leuke sinterklaas cadeaus, kerst kado’s en verjaardagscadeaus vind je hier. Hoe je cadeau ook spelt en wat je ook wenst. Creatieve cadeaus zoals bouwpakketten, constructiespeelgoed, educatief speelgoed, puzzels, knutselpakketten en meer. PakketGeluk gooit ze in de perfecte cadeau mix met een flinke saus creativiteit. Ik pak voor je uit met complete cadeaugidsen voor Sinterklaas, kerst of een verjaardag. Voor jong en oud. Weet wat je koopt en kies alleen voor het (bijna) beste. Doe er je voordeel mee. PakketGeluk!

Feestdagen

Feest in de tent! Elk jaar zijn de feestdagen rustmomenten of ankers van ontlading in je drukke leventje. Weg uit de sleur, gezelligheid omarmen in een kring van stoelen rondom de koffietafel, uit je plaat gaan op een festival of in je vrolijke trui Sinterklaas of kerst vieren. Gelukkig horen daar cadeaus bij, soms klein, soms groot. Voor kleintjes, kleine en grote volwassenen, meesters, juffen en zorghelden. De cadeaus zijn opgedeeld in categorieën zoals Sinterklaas of kerst maar ook per thema of soort cadeau zoals ‘creatieve cadeaus’. Zo vind je altijd iets tofs 😉

Feestdagen zijn bijzonder en stiekem is het toch elke dag feest? Hang jij met PakketGeluk de slingers op? Dan maken we er samen een feestje van! 😉

Sinterklaascadeau

Sinterklaas Cadeaus Kado's

Ieder jaar viert Nederland Sinterklaas op 5 december. Dit jaar valt Sinterklaas op zaterdag 5 december 2020. Lekker want dat valt mooi in het weekend. Tip: vier Sinterklaas slim en klein. Nodig een kleine kring van familie of vrienden uit, spreid je Sinterklaasviering over een aantal dagen of koop een cadeau online en geef die op afstand. Let op je timing, beter te vroeg in huis dan te laat! PakketGeluk en check de:

Kerstcadeaus

Kerst Kado's en Kerstcadeaus voor Kerstmis

Het jaar is voorbij gevlogen. Een verloren jaar of een grote reset op persoonlijk, zakelijk en economisch vlak? Gelukkig sluiten we dit bijzondere jaar – zoals ieder jaar – feestelijk af met kerst! Kerst 2020 valt op vrijdag 25 december 2020 en zaterdag 26 december 2020. PakketGeluk heeft voor kerstmis 2020 de meest leuke kerstkado’s voor je op een rij gezet.