Meteen naar de inhoud
Home » DIY

DIY

DIY: Do It Yourself. Of zoals PakketGeluk het ziet: Dubbele Investering in Yourself. Je leert van wat je maakt. Ja, je maakt fouten… Nou en? DIY of in goed Nederlands: Doe-Het-Zelf is het dubbel en dwars waard. Stroop je mouwen op en maak wat moois, zoals de wonderlijke creaties van PakketGeluk. Yep, het begint klein.

Kerststukje Maken met prachtige bloemen

Kerststukje Maken – Workshop Bloemschikken

  • 12 min read

Leuk, een kerststukje maken! Gelukkig heeft Lisette van Leafs Flower Art uit Uitgeest kleurrijke en frisse kerst workshops om uit te kiezen. Kerststukjes om op afstand te maken. De kerststukjes maak je zelf DIY en kun je bestellen en vervolgens laten bezorgen of zelf afhalen. Een kerstworkshop als pakket (lees: grote cadeautas!) voor bij je thuis dus.

Halloween Decoratie Ideeën 2020 Zonnebloem Schedels Doodshoofden DIY

5 DIY Halloween Decoratie Ideeën 2020

  • 9 min read

Halloween decoratie ideeën die goedkoop en makkelijk zijn. Super handig voor een creatieveling met een klein budget, in het krankzinnige jaar 2020, waarschijnlijk meer dan welkom. Om nog meer horror toe te voegen en zo ook wat lol te beleven. Want wie het laatst lacht, lacht het best. Je kunt deze Halloween Decoratie Ideeën maken van goedkope hobbymaterialen…