Meteen naar de inhoud
Home » Fabrikanten » The Amazing Plant House

The Amazing Plant House

The Amazing Plant House is een idee van Maarten Kok, een ervaren miniaturist. Met veel liefde bouwt hij langzaam aan een klein utopia voor in de kamerplanten bij jou thuis. De miniatuur huisjes en toebehoren zijn te koop via Etsy.com, Plant-House.nl en meer webshops. Zoals Maarten hieronder vertelt is hij een creatieve duizendpoot die graag maakt en ja, dat kan van alles zijn. Samen met Sietse Koenders maakt Maarten videoproducties met hun bedrijfje United Enterprise, in hun videoproducties zie je o.a. de vaste hand van Maarten terug.

“Ik hou van creëren, en dat beperkt zich niet tot één ding. Animaties maken, een instrument ontwerpen of bespelen voelt op de een of andere manier hetzelfde en geeft dezelfde voldoening. Het nadeel? Het is nooit genoeg… Soms kom je een idee tegen dat in de praktijk moet worden gebracht, The Amazing Plant House is er zo één. Met een zwak voor miniaturen en een boomhut als een van die jongensdromen, kwam dit idee langzaam tot leven. Het beste wat ik leuk vind aan de Plant-house is dat je er iets mee kunt maken waar je trots op kunt zijn, zonder dat je alles zelf hoeft te verzinnen. En door deze frames op te zetten, nodigt het hopelijk uit om creatief te zijn en de huizen naar hartenlust aan te passen. Omdat het gevoel iets geweldigs te creëren met je handen onoverwinnelijk is!”

Maarten Kok van The Amazing Plant House

Review Plant House

Producten van de The Amazing Plant House

Het aanbod van The Amazing Plant House bestaat niet alleen uit boomhuisjes en -hutjes maar ook uit een druppelsysteem voor potplanten – plant dripper – (druppelsysteem om planten automatisch water te geven) en lichtjes om je plant te verlichten. Het meeste is via Etsy.com te koop, in de plant-house webshop zijn de lichtjes te vinden.

Boomhuisje – Plant House

Boomhut – Plant Hut

Druppelaar – Plant Dripper

Deze huisjes en meer (zoals het kraaiennest) kun je o.a. op Etsy.com bestellen. Over de Plant House heb ik een review geschreven.

Bron: plant-house.nl