Meteen naar de inhoud
Kerst Kado's en Kerstcadeaus voor Kerstmis
Home » Leuke Kerstcadeaus 2020

Leuke Kerstcadeaus 2020

  • 5 min read

Het is al heel snel kerst en de coronamaatregelen zijn weer aangescherpt. Hoe vermaak je jezelf en wat geef je voor leuks met Kerstmis weg? Ik hoop dat ik je nog snel op een paar ideeën kan brengen. Hier zijn enkele leuke creatieve kerstcadeaus en versieringen van 2020 😉

Sinterklaas heeft nog wat cadeaus voor je achtergelaten. Dus meer creatieve cadeaus check je op de Sinterklaas-pagina.

Alvast een hele fijne kerst!

Gingerbread Houses Bakken [DIY]

Gingerbread Houses Kerstcadeau DIY
Bak een Gingerbread House a.k.a. Peperkoek Huisje of Speculaas Huisje

Is het geen plaatje? Bak een Gingerbread House samen met je partner en/of kinderen. Na al het bakplezier eet je hem gewoon op. Knibbel Knabbel Knuisje wie… Bekijk de bakpakketjes op Amazon.nl

Als Amazon.nl Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Monopoly 85e Verjaardag – Jubileum

Monopoly 85 jaar Jubileum

Monopoly bestaat 85 jaar. Is jouw Monopoly-spel aan vernieuwing toe? Deze deluxe versie heeft onder andere goudkleurige speelstenen. Glamour, glitter en gouden pionnen dus: een raceauto, een zonnebril, een jacht, een vlinderdas, een vliegtuig, een helikopter, een polshorloge en een hoge hoed. De doos is van een hoogwaardige kwaliteit voor nog jaren speelplezier!

Als Amazon.nl Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Kerstauto van Vilt [DIY]

DIY Vilt Kerstauto
Driving Home for Christmas, muziek op en lekker knutselen

“Op deze auto zal je trots zijn als hij klaar is. En ik weet zeker, je zal veel plezier beleven aan het maken. Bijna alles wat je nodig hebt om dit pracht stuk te maken, zoals fijn wollen vilt, zit in het pakket. Neem de tijd en geniet ervan.

De auto is versierd met grote strikken en een slinger van hartjes, blaadjes en sterren en belangrijke bagage, cadeaus en de Kerstboom liggen op het dak. Zo ben je echt klaar om zoals Chris Rea het bezingt: Driving home for Christmas, naar huis te rijden voor Kerst.

Deze grote auto is zonder bagage 16 cm hoog, inclusief de dozen en boom op het dak is hij 21 cm hoog. Hij is 26 cm lang en 16 cm breed. De boom op de auto is 20 cm hoog.

De auto is niet moeilijk om te maken. Het uitgebreide patroon heeft vele stap-voor-stap foto’s die je helpen. Kun je netjes knippen en heb je enige naai ervaring, dan gaat het je zeker lukken. En wat een plezier om in je huis neer te zetten in de Decembermaand. Dit is een handwerkpakket en bijna alle benodigde materialen zitten in dit pakket, behalve dun karton.” – Tintangel

Als Etsy.com Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Gehaakte Knuffel voor je Kleine

Eddy Eend Gehaakte Knuffel
Eddy Eend maakt vrienden, daar zorgt Jeanine Liethof voor

Eddy Eend is een vriendelijke eendje die klaar is om een (nieuwjaars)duik te nemen. Leuk als decoratie of om – vanaf 36 maanden – mee te spelen. De zwemband zit erbij en het zwembroekje kan uit. Jeanine Liethof haakt meer van deze toffe knuffels van 100% duurzaam katoen. Allemaal unieke exemplaren die zowel zacht als stevig aanvoelen. Wil je meer weten?

Als Etsy.com Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Boeken Tips – Kerst 2020

Boeken Tips - Kerst 2020

De meest verrassende boeken voor hem en haar van dit moment. Verzorgd door de grootste boekenwinkel van Nederland.

Als Bol.com Associate / Partner verdien ik een kleine commissie voor in aanmerking komende aankopen. Lees hier meer over op PakketGeluk en Partners.

Voor jong & oud

Sinterklaas is weer op weg naar Spanje maar gelukkig zijn er nog genoeg cadeaus overgebleven voor de kerstman 😉


Gerelateerd:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *