Meteen naar de inhoud
Home » Over PakketGeluk

Over PakketGeluk

Hoi!

Ik ben de creatieve doener en drijvende kracht achter PakketGeluk. Gelukkig bouw en knutsel ik weer! Met PakketGeluk neem ik de moeite om die gelukservaringen met jou te delen. Want wat is er nou fijner dan te bouwen en te knutselen? Gewoon even de roerige wereld om je heen vergeten. Het creatieve proces geeft je voldoening. En als je projectje af is dan is dat fantastisch: “Dat heb ik zelf gemaakt en het ziet er nog gaaf uit ook!” Het zou zonde zijn om het geluk van zoiets kleins te laten liggen.

Door onder andere over mijn activiteiten te schrijven, ze te filmen en te animeren word je vast enthousiast en weet je wat je van een aankoop kan verwachten. Doe er je voordeel mee 😉

Kleine jongen

Als kleine jongen bouwde ik met Duplo, Lego en Knex van alles en nog wat. Ik heb het offline bouwen en knutselen, tijdens een sombere periode in 2019, weer herontdekt. Ik zocht afwisseling voor mijn hardlooprondjes en zo kwam ik online verschillende bouwpakketten en knutselpakketjes tegen. Ik wilde relaxed aan de eettafel knutselen, lekker pielen en zo wat moois maken.

Wat koop ik?

Op zoek naar een makkelijk creatief projectje ging ik online op zoek. Veel webshops en sites later mistte ik toch wel de tips, achtergronden en alternatieve producten. Creatief bezig zijn hoeft toch niet ingewikkeld te zijn? Waarom voel ik me niet geholpen? Ook vroeg ik me af wat ik nu eigenlijk zou kopen en of het niet de bekende ‘kat in de zak’ was als bijvoorbeeld een aantal onderdelen mistten. Creatieve pakketten en hobbyproducten van buitenlandse makers leken helemaal een ver-van-mijn-bed-show en het kostte me nog meer moeite om reviews te lezen en die te vergelijken.

Makkelijk creatief

Wat als je voor het eerst wilt borduren en morgen wil beginnen? Of je wilt een week modelbouwen? Je wilt meer met je LEGO en zoekt een alternatieve bouwinstructie? Je hebt zin om te beginnen maar je stuit al snel op een hoop webshops, producten en een hoop informatie voor beginners én gevorderden. Dus ik dacht – daar gaan we – “Dat kan makkelijker en beter!” Als zelfbenoemde kleine wereldverbeteraar, ervaren tekstschrijver en websitebouwer liet ik voorzichtig het balletje rollen. Ik hoop dat ik je kan inspireren en je een beetje richting kan geven 😉

Rust en voldoening

Dus ja, dit toffe project met als motto PakketGeluk, begin klein is onderweg. En er moet nog een hoop gebeuren. Ik probeer, ik maak fouten en daar leer ik van. Leer met me mee! Je krijgt net als ik zin om met twee handen, lekker doe-het-zelf of DIY, iets fantastisch te maken. Dat is vast leerzaam, geeft je rust en voldoening.

Neem gerust contact me me op als je vragen hebt. Veel plezier!

Groet,

Melvin Mulder

PakketGeluk,

begin klein.